Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

Stolovani

Etiketa a základní pravidla stolování

Součástí přednášek bude praktická ukázka stolování.

 

 

Součástí přednášky bude praktická ukázka i studijní materiál, který bude žákům věnován. Praktická ukázka stolování může zpestřit Vašim žákům i vyučujícím den. Místo konání je cvičná restaurace naší školy

Mgr. Jana Halaška Vrbenská
učitelka odborných předmětů
tel.: 482 424 357
mob.: 607 760 504
e-mail: vrbenska@sos-gs.cz

Etiketa a základní pravidla stolování

Součástí přednášek bude praktická ukázka stolování.

Etiketa a základní pravidla stolování
Čtvrtek
  9:30 - 11:00 h 12:00 – 13:30 h
14.10.2021    
11.11.2021    
25.11.2021 obsazeno obsazeno
9.12.2021   obsazeno
6.1.2022    
20.1.2022    
3.2.2022    
17.2.2022    
Pátek
  9:30 - 11:00 h 12:00 – 13:30 h
15.10.2021    
12.11.2021    
26.11.2021 obsazeno obsazeno 
10.12.2021 obsazeno  
7.1.2022    
21.1.2022    
4.2.2022    
18.2.2022    

 

 

 

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz