Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

Baristický kurz - příprava kávy

  Datum konání – 25. dubna – 26. dubna 2016

Místo konání – pracoviště odborného výcviku Kavárna Centrum

Orientační rozvrh hodin kurzu

  • 1.den 9:00 začátek
    Teoretická část, do cca 12:00 – Oběd
    13:00 – cca 15-16 hod praktická část – příprava espressa -  praktická zkouška espresso

  • 2. den 8:00 – praktická část příprava šlehání mléka,
    příprava cappuccina, (praktická zkouška)
    11:00 – údržba kávovaru, písemný TEST, vyhodnocení  
    12:00 –13:00 –úklid , předání certifikátů

    Kurz povede Tomáš Zahradil - Člen prezidia CBA
Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz