Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2022-Studená kuchyně

 Seminář je rozdělen do 4 dní

  • první den začneme teoretickou částí o významu studené kuchyně a jejich výrobcích
  • každý zúčastněný obdrží skripta, součástí budou normy daným produktů a možnost si vést zápisky
  • následný den si na semináři ukážeme klasické standardní postupy, ale zároveň moderní a netradiční.
  • ve středu budeme dokončovat produkty na raut a napíšeme si písemný test z věcí, které jsme na semináři probrali
  • poslední den připravíme raut, kde studenti sami odprezentují dané produkty pod vedením lektora

Den bude završen slavnostním předáváním certifikátů.

            Vyzkoušíme si galantiny, teriny, pěny, marinovaný losos, kaviár z řepy, finger Food, …..
            Budeme pracovat se želatinou, budeme sušit a mnoho dalšího.
Pavel Bortník lektor

Nutné – nejdříve se přihlásit u Bc. Šárky Novákové,
kabinet E - 
novakova@sos-gs.cz -  do 20. 1. 2022
Tel.:482 424 357

            TERMÍN: 28. 3. 2022 – 31. 3. 2022
            CENA: 3200 Kč
            ZÁVAZNÁ ZÁLOHA:  1 500 Kč DO 15. 2. 22
            DOPLATEK:  1 700 Kč DO 15. 3. 22

            !!!! Platby prosím provádějte převodem na účet 29239461/0100 – KB Liberec
            a uvádějte do zprávy pro příjemce: jméno, třída, název kurzu, termín.


Produkce kurzu studené kuchyně.

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz