Seminář je rozdělen do 4 dní
Den bude završen slavnostním předáváním certifikátů.
Vyzkoušíme si galantiny, teriny, pěny, marinovaný losos, kaviár z řepy, finger Food, …..
Budeme pracovat se želatinou, budeme sušit a mnoho dalšího.
Pavel Bortník lektor
Nutné – nejdříve se přihlásit u Bc. Šárky Novákové,
kabinet E - novakova@sos-gs.cz - do 20. 1. 2022
Tel.:482 424 357
TERMÍN: 28. 3. 2022 – 31. 3. 2022
CENA: 3200 Kč
ZÁVAZNÁ ZÁLOHA: 1 500 Kč DO 15. 2. 22
DOPLATEK: 1 700 Kč DO 15. 3. 22
!!!! Platby prosím provádějte převodem na účet 29239461/0100 – KB Liberec
a uvádějte do zprávy pro příjemce: jméno, třída, název kurzu, termín.
Produkce kurzu studené kuchyně.