Dne 3. října 2019 se konal 24. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí GASTRO OLOMOUC – OLIMA CUP 2019
Soutěže se zúčastnil v kategorii kuchař – RAUL PODRAZIL žák III. ročníku
Zadání soutěžního úkolu:
Příprava 4 porcí moderního teplého pokrmu s přílohou v časovém limitu 45 minut. Základní surovina krůtí prsa. Soutěžící musel v časovém limitu připravit a prezentovat 2 druhy tepelné úpravy krůtího masa ( příklad: pečení a smažení , vaření v páře a galantina)
Raul připravil pokrm: Krůtí prsa na višních, bramborové krokety, masová terina, pak choi na másle s piniovými oříšky
UMÍSTĚNNÍ V SOUTĚŽI : KUCHAŘ JUNIOR: ZLATÉ PÁSMO, CELKOVÉ POŘADÍ 1. MÍSTO
Guričanová Marie – učitelka OV