25. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie-
Mezinárodní mistrovství české republiky
soutěž se konala pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy,
jako odborný program REGIONTOUR
Soutěž byla určena pro studenty středních odborných škol s gastronomickým zaměřením.
V oboru kuchař si soutěžící vylosoval druh masa, z něhož měl připravit pokrm. Po seznámení s jednotlivými položkami začínal běžet čas 45minut, během nějž si soutěžící ujasnil základní technologický postup, připravil vše potřebné, inventář a suroviny na přípravu a určil název pokrmu. V tuto dobu se mohl radit se svým učitelem. V časovém limitu 45 minut, který měl soutěžící na přípravu čtyř porcí, již pracoval ve studiu zcela sám pod dohledem poroty i přítomných diváků.
Soutěže se zúčastnil žák – Raul Podrazil – 2. ročník
Vylosoval si hovězí maso - svíčkovou
NÁZEV POKRMU – STEAK NA BYLINKOVÉM MÁSLE, PLNĚNÁ TAŠTIČKA S MASOVOU FÁŠÍ, PEPŘOVÁ OMÁČKA, ZELÍ Z ČERVENÉ ŘEPY, PEČENÉ ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY
Umístění - BRONZOVÁ MEDAILE