GASTRONOMICKÁ SOUTĚŽ:
22. listopadu 2018 se konala soutěž mladých odborníků v oblasti gastronomie
13. ročník ČESKÝ KAPR 2018 – na téma „ČESKÝ KAPR V MODERNÍ KUCHYNI"
Soutěže se zúčastnil v kategorii junior – RAUL PODRAZIL žák II. ročníku
Zadání soutěžního výrobku: hlavní jídlo s přílohou na 4 porce s použitím dominantní suroviny filet z kapra. Dále použití jedné suroviny od firmy BONDULLE – listový špenát, fazolové lusky zelené nebo duo mrkev plátky.
Soutěž se skládala ze dvou částí:
Název pokrmu:
POŠÍROVANÝ KAPR V PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE, ŠPALDOVÉ RIZOTO S HOUBAMI,
SMAŽENÝ KAPR V SYROVO – VINNÉM TĚSTÍČKU, PODÁVANÝ NA FAZOLOVÝCH LUSCÍCH S KŘENOVOU ESPUMOU
UMÍSTĚNNÍ V SOUTĚŽI : KUCHAŘ JUNIOR: ZLATÉ PÁSMO – CELKOVÉ POŘADÍ 2. MÍSTO
Guričanová Marie