Dne 19. 4. 2018 proběhl 8. seminář kulinářského umění na téma
Semináře se zúčastnily Ing. Iveta Kučerová a Bc. Šárka Nováková
Dne 12. 12. 2017 proběhl 7. kurz KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ na téma DOMÁCÍ TĚSTOVINY
Obsahem kurzu bylo:
příprava domácích těstovin – ručně a strojově
Školení se zúčastnily Ing. Iveta Kučerová a Bc. Šárka Nováková
Dne 2. 10. 2017 proběhl 6. kurz KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ na téma RÝŽE
Obsahem kurzu bylo:
Kurzu se zúčastnily vyučující: Ing. Iveta Kučerová a Bc. Šárka Nováková
Čtvrtý seminář KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ proběhlo 7.4.2017
Téma: polévky
Kurzu se zúčastni li: Ing. Iveta Kučerová, Bc. Šárka Nováková
Třetí seminář KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ proběhlo 1.3. 2017.
Téma: Základní omáčky
Školení se zúčastnily Ing. Iveta Kučerová, Bc. Šárka Nováková.
Druhý seminář KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ 6.12. 2016 Bidvest Gastrostudio Kralupy nad Vltavou
TÉMA
Zúčastnili se Ing. Iveta Kučerová a Bc. Šárka Nováková
První seminář KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ 17. 10. 2016 pro odborné učitele.
Téma:
- technika krájení, broušení a správná volba nožů
- porcování a vykošťování drůbeže
- příprava francouzské a farmářské vaječné omelety
Zúčastnili se:
Ing.Iveta Kučerová, Bc.Šárka Nováková