Střední škola gastronomie a služeb, Liberec Dvorská 447/29, příspěvková organizace

2016-cesky-kapr

Český kapr v kuchyni krále Karla IV.

Dne 10. listopadu 2016 se konal 11. ročník soutěže Český kapr 2016 v Českých Budějovicích. Kategorie kuchař junior se zúčastnil Daniel Polák (žák 3. ročníku).

Daniel v soutěži připravil pokrm „Kapr v papilotě s jablky, koprem a mandlemi, šťouchané brambory s jarní cibulkou, pikantní rybí kroketa se švestkovou omáčkou“.

 Daniel se v soutěži umístil na 2. místě ve zlatém pásmu.

UOV: Marie Guričanová

Firemní údaje Střední škola gastronomie a služeb, Liberec

Dvorská 447/29
460 05, Liberec V                dat.schránka: g42k83i

IČ: 00555053
Kontakt Tel.+420 482 424 360
sosgs@sos-gs.cz